DORT - ALZÁK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: zelený pistáciový, žlutý citronový, červený jahodový
SIRUP na korpusy: citronový
KRÉM NA NAPLNĚNÍ: mascarponovo smetanový s citronovou esencí
FONDÁN na potažení: domácí výroba
MODELACE na dort: z modelovací hmoty Master Martini Bianco White
FORMA: průměr 30 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.900 g
SIRUP na korpusy: citronový
KRÉM NA NAPLNĚNÍ: mascarponovo smetanový s citronovou esencí
FONDÁN na potažení: domácí výroba
MODELACE na dort: z modelovací hmoty Master Martini Bianco White
FORMA: průměr 30 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.900 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé